Plenum AS
Telefon: 22 92 62 00
Faks: 22 92 62 56
Beliggenhet: Oslo
E-post: oat@plenumas.no
Hjemmesider: www.plenum-as.com
Plenum AS er et kommunikasjons- og eventbyrå, som setter særskilt fokus på det faglige innholdet ved et event. Når målsettingen er å forankre verdier og budskap, bruker vi arrangementet som en arena for å skape engasjement og aktiv deltakelse. Plenums filosofi er å være et kommunikasjonsbyrå med interesse for og kunnskap om faglig innhold, i tillegg til mer sosiale aktiviteter innen området events eller begivenheter. Vi er ledende aktører innenfor presentasjonsutvikling, videoproduksjon og arrangements-produksjon.
 
HERLAND GÅRD
Telefon: 3312 8554
Faks: 3312 8285
Beliggenhet: Svarstad i Vestfold, 90 km. fra Oslo
E-post: post@herland.no
Hjemmesider: www.herland.no
Lei av å bo på hotell?
Unn deg og dine medarbeidere et herskapelig opphold på Herland Gård! Her kan du kombinere det nyttige med det behagelige; arbeidsseminar med god mat og drikke i landlige omgivelser. Her kan du være for deg selv med din gruppe uten forstyrrelser fra andre gjester. Dette gir rom for refleksjon og mellommennesklig kontakt. Vi samarbeider med Opptur Villmarksopplevelser A/S.
 
Mo Laksegard
Telefon: 52 79 76 90 mobil 970 42 825
Faks: 52 69 73 03
E-post: post@molaks.no
Hjemmesider: www.molaks.no
Vågar du å kaste deg uti Vestlandets største lakseelv Suldalslågen? Prøv Laksesafari på Mo Laksegard i Suldal. Ønskjer du aktiv fritid, møte, festleg lag eller berre ro....på Mo Laksegard finn du det meste. Ser du etter ein ideell møte/konferansestad kombinert med spanande opplevingar er Mo Laksegard besøket verdt. Norsk gardsmat, norsk kultur, teambuilding innramma i flott Vestlandsnatur.
 
Steinfjøset
Telefon: 61 36 35 55 / 91714752
Beliggenhet: Valdres
E-post: info@steinfjoset.com
Hjemmesider: www.steinfjoset.com
FIRMAKURS PÅ BEITOSTØLEN, FAGERNES ELLER GOLSFJELLET ?
Ønsker dere en spennende og helt spesiell kveld på deres kurs er STEINFJØSET rette plassen.
Mange firmaer legger sine sosiale/festmiddager til STEINFJØSET,som er en 170 års gammel bygning med kultur, sjel og varme. En ny opplevelse fra hyggelige hotellkvelder.
Dette enestående miljøet i uformelle og unike lokaler, skaper en stemning, som dere sent vil glemme.
10 min fra Fagernes, 30 min fra Beitostølen/Golsfjellet.
 
Seminarpartner
Telefon: 63 99 25 82/90 87 13 05
Beliggenhet: Grevlingstien 12
E-post: post@seminarpartner.no
Hjemmesider: www.seminarpartner.no
Gi seminaret et meningsfylt innhold!

Seminarpartner skreddersyr seminarer og foredrag for alle typer virksomheter. Vi tilbyr forelesere som f.eks. Cato Zahl Pedersen, Steinar Lyse, Karsten Isachsen, Toppen Bech, Per Anders Nordengen, Erling Kagge, Johan Kaggestad m.f.

 
Anita Nyhagen as
Telefon: 22 72 50 60
Faks: 22 72 50 61
E-post: mail@anitanyhagen.no
Hjemmesider: www.anitanyhagen.no
 
Perskula
Telefon: (+47) 613 48 247
Beliggenhet: Valdres, Norge
E-post: torkild@begnabruk.no
Hjemmesider: www.perskula.no/
Ferie - Fritid - Jakt - Fiske - Aktiviteter - Konferanse/kurs

Hytteutleie i villmarka: Alle fasiliteter, med dusj i badstue. Her får du sjelefred, bare 1,5 t kjøretur fra Oslo.

Vi har jaktutleie for følgende arter: Hjort, Rådyr, Hare, Tiur, Orrhane, Due, Ender.  Jakt på rovvilt: Rev, Mår, Mink, Kråke, Ravn, Gaupe

For små grupper vil Perskula være det ideelle stedet å legge kreative kurs-/ konferansesamlinger med innlagte aktiviteter (inntil 18 personer).

Mer informasjon finner du på våre internettsider.
 
Arrangørene Kreativt Byrå
Telefon: 33 12 06 40 eller Suzanne 91688117 Elin 90158017
Faks: 33 12 78 50
Beliggenhet: Vestfold, Larvik
E-post: sus@arrangorene.no
ehr@arrangorene.no
Hjemmesider: www.arrangorene.no
Når alt må klaffe!

Arrangørene lager høykvalitets-arrangement for bedrifter og privatpersoner. Eksempler er kunderelasjoner, konferanser, styremøter med pålitelig barnepass, kick-off, julebord, temasammenkomster, markedsdager, messer, work shop, studiereiser(eventyrreiser), interessante hotell og lokaler i inn- og utland, bryllup, nyåpninger, utdrikningslag, barneselskap, jubileer, samt mye mer — kontakt oss med dine ønsker og spørsmål, så ordner vi en kjempebegivenhet for eller sammen med deg! Vi er også idémakere Kjøp en idé – kun 1500,-eks.mva Dette inkluderer: forhåndsbooking, tips, telefonnr.og dekorerings forslag m. m

 
Skjerdingen Høyfjellshotell
Telefon: 62 46 28 10
Beliggenhet: Ringebufjellet
E-post: firmapost@skjerdingen.no
Hjemmesider: www.skjerdingen.no
Skjerdingen Høyfjellshotell med tradisjon siden 1948. Med en utrolig flott beliggenhet 850 m.o.h. oppunder Skjerdingfjell, sentralt på Ringebufjellet. Våre Kurs/Konferanseavdeling med plenum og fullt utstyrt grupperom står til deres disposisjon, vi har alle hjelpemidler for at de skal få et så vellykket kurs/konferanseopphold som mulig. I samarbeide med Veidemann-din guide i villmarken, legger vi vekt på og tilby alle slags aktiviteter.Et rikt aktivitets-tilbud venter våre gjester hele året. Like ved hotellet ligger alpin-anlegget, og 100 km oppkjørte skiløyper. Om sommeren byr vi på topp tennisbaner, flott turterreng med merkede naturstier og gode muligheter for jakt og fiske.
 
plan b as
Telefon: 22 99 15 00
Faks: 23 32 50 32
Beliggenhet: Oslo
E-post: post@plan-b.no
Hjemmesider: www.plan-b.no
plan b as
VI SKILLER DEG UT
Plan b har kreative løsninger innenfor event, gruppeutvikling, kompetanseheving og kommunikasjonsrådgivning. Vi spesialiserer oss på kombinasjoner av disse elementene for å skape minneverdige opplevelser og varige positive endringer hos våre kunder. På tross av at vi relativt nylig har startet opp har vi allerede knyttet varige bånd til mange solide bedrifter gjennom kreativ nytenkning og løsninger som baseres på organisasjonens behov, og ikke standardløsninger. Kundene våre skal oppleve oss som den perfekte samarbeidspartner innenfor vår bransje og vi setter service og behovsorienterte løsninger i høysetet.
Du kan lese mer om oss på våre hjemmesider, og vi tar gjerne et uforpliktende møte der vi kan se på mulige samarbeidsområder. Vi ser frem til å høre fra deg/dere.
 
Bortistu Gjestegard
Telefon: 72 42 37 11
Faks: 72 42 31 08
E-post: bortistu@bortistu.no
Hjemmesider: www.bortistu.no
..med trivsel og atmosfære først og fremst!

Bortistu Gjestegard, med sitt særpreg og sin historiske atmosfære, er en etterspurt gjestegard. Fornøyde gjester vender tilbake gang etter gang. Vi som driver Bortistu idag er facinert over fortida i Storlidalen: sjølberginga, personlighetene, håndtverket og samholdet. Dette er tema som vi formidler videre gjennom vår Gardshistoriske utstilling. Dette skaper perfekte rammer for et annerledes kurssted, en stor begivenhetsrik dag, eller utgangspunkt for vakre opplevser i Trollheimens fargerike natur. Alt dette bindes sammen med tradisjonsrik mat, og vår spesialitet Bassturøkt, helstekt lammelår. Bortistufolket ønsker deg og dine velkommen! (Tildelt Norsk Kulturarvs "Olavsrosa" 1998, tildelt Bu-prisen for nyskaping i Sør-Trøndelag i 2000.)

 
Veidemand Adventure
Telefon: 53 47 70 07 / 90 75 36 40
Beliggenhet: Rosendal, Stavanger, Hardanger, Arendal
E-post: kurs@veidemand.no
Hjemmesider: www.veidemand.no
Vi er et eventbyrå som opererer over hele Sørnorge, med ett bredt spekter av kreative opplegg. Tilrettelegging - Kompetanse - Kvalitet og Service.
Våre opplegg spenner fra enkle jakt og fisketurer til store formelle arrangementer.
Julebord, relasjonsbygging, teambuilding, Gutta på tur, seminarer, kurs, private konserter m.m. Våre løsninger er innovative og kreative. Som en kunde sa " "This is a event of world class." Våre team består av uvurderlige personligheter med en unik kompetanse.
Vi viser vei, der andre går lei. Med oss når du helt til topps.
 
Nordic Event Management AS
Telefon: 69 27 90 90 - 64 87 05 39
mobil 906 89 203
Faks: 69 27 90 91
E-post: post@nordicevent.com
lp@nordicevent.com
Hjemmesider: www.nordicevent.com
Nordic Event er
Totalleverandør til Næringsliv & Organisasjoner
Vi leverer interne og eksterne
Kick-off - Relasjonsevent - Produkt lanseringer - Shop/Sales event, roadshow og alt av profileringsartikler/give aways.

VISJON
Vi skal alltid være en innovatør innenfor området Event Management, 
rettet mot næringsliv og organisasjoner i Norge.

MISJON
Ved hjelp av kundens behov og verdier skaper vi komplette, 
skreddersydde og velfungerende konsepter for å hjelpe 
kunden å nå sine mål i det interne og eksterne miljø.
 
Show Team
Telefon: 70 14 40 16
Faks: 70 14 40 17
E-post: tore@show-team.no
Hjemmesider: www.show-team.no
Velkommen til Showteam
Vi tilbyr det beste innen:
· Dansing · Partygames · Proffe Dj's · Mobilt diskotek · Danse/Dj kurs · Rapping . Booking . Selvforvarskurs . Sang/Underholdning . Talent speiding . Konferansier . Trubadurer og band . Og mye mer
Med tidligere Norgesmester i dansing
 
MAGEDANSERINNE Helene Shehrezat
Telefon: 934 02 184
E-post: magedans@helene.no
Hjemmesider: www.helene.no
Opptrer og holder kurs.

Opptrer på kulturarrangementer, kickoffs, firmafester og private fester. Dette kan bli et kjempe morsomt innslag til akkurat din fest! Ring så skreddersyr vi et opplegg som passer for  deg.
Det arrangeres kurs for private og bedrifter. Kurstilbud finner du på www.helene.no.
For kurspåmelding, booking og informasjon ta kontakt med Helene Shehrezat. Mail kurspåmelding: kurs@helene.no  

 
Skiservice Event A/S
Telefon: 22 13 95 00
Faks: 22 49 92 90
Beliggenhet: Oslo
E-post: event@skiservice.no
Hjemmesider: www.skiservice.no
Skiservice Event A/S er en total leverandør av alle typer event. Alt fra Villmarksopplevelser, overnattingsturer, utdrikkingslag, akrobatflyging, paintball, vannaktiviteter, turneer, produktlanseringer, kurs, kongresser, sykkelutleie, sportsarrangementer og mye mer. Kun fantasien setter grenser for det vi kan gjøre. Ingen for små, ingen for store. Vi har hele verden som arbeids område. Skiservice Event A/S din totalleverandør av event.
 
ISS Arena & Event
Telefon: 22 88 50 00 / 40 01 16 63
Faks: 22 88 52 07
Beliggenhet: Oslo
E-post: anja.larodd.arneld@iss.no
Hjemmesider: www.no.issworld.com/view.asp?ID=605
Visste du at ISS kan dekke dine serveringsbehov både til hverdag og til fest?

ISS Arena & Event står til tjeneste for næringslivet når det gjelder komplette arrangmenter med bevertning. Vi har bred erfaring med store grupper og kan ordne ditt arrangement fra A-Å Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

 
Nedre Berg Gård
Telefon: 62360108
Faks: 62360590
E-post: oleb2@online.no
Hjemmesider: www.oleberg.no
Enestående i Norge
Nedre Berg Gård ligger 10 kilometer sør for Lillehammer, og har røtter tilbake til år 1000. Gården er i dag en velrenommert arrangør av selskaper, kurs-, konferanse- og spesialarrangementer. Vi legger stor vekt på atmosfære i antikke omgivelser, god norsk mat og personlig service. Lokalene består av hovedbygningen (inntil 50 personer), stabburet fra 1640-tallet (80 personer), kursavdelingen (60 personer) og Gildehallen (900 personer). Overnatting i hovedbygningen samt 3 andre hus med soverom i alkovestil. Totalt 23 dobbeltrom med 65 sengeplasser. Vinkjeller og alle rettigheter.
 
Maarud Gaard
Telefon: 62966900
Faks: 62 96 44 89
E-post: bodil.bomo@maarudgaard.no
Hjemmesider: www.maarudgaard.no
Konferansesenter

I Finnholt som er sentrum av skogen en mil fra gården, står 30 senger klare i vårt konferansesenter. Gamle tømmerbygninger gir en spesiell atmosfære for møtet som mange setter pris på, langt vekk fra storbyens gatebråk. Møtene kan suppleres med aktiviteter som lerdueskyting, ørretfiske eller kanefart. Ønsker man en annerledes middag anbefaler vi vår teltleir Camp Nestreia. T.A. Utfordring har sine lavvoer ved idylliske Breisjøen. Her foregår teambuilding og høydeøvelser. Ingen gruppe er for stor eller for liten for oss, og med vår profesjonelle og positive stab er ingen ting umulig!


Spectra AS - Grafisk design - Webdesign - Kommunikasjon