Dæsbekken Villmarksenter
Telefon: 62 95 48 57
Faks: 62 95 48 49
E-post: post@villmarksenter.hm.no
Hjemmesider: www.villmarksenter.hm.no
Vår bedrift har i over 10 år solgt jakt, fiske og villmarksopplevelser på Finnskogen. Vi har hytter, skogskoier, jordgammer, gapahuker, telt i stort antall for overnatting. Vi har flere forskjellige leire og "Basecamp" er Dæsbekken Villmarksenter med 12 hytter, 2 paviljonger, 3 utespiseplasser, gapahuker, badestamp, badstu, innebygd bålplass m.m. Vi tilbyr øksekasting, bueskyting, leirdueskyting, baneskyting, offroadsykling, kanopadling, tubing, fjellklatring, rappelering, Finnskogfiske, tautrekking, bilcross, gocart, GMC veteranlastebiltur, ridning, hest og vogntur, mjølkespannkasting, hesteskokasting og mye mer i kombinasjon med kurs, konferanser, teambuilding m.m. Vi har egen villmarksrestaurant med serveringskapasitet til 110 personer på en gang. Ved ute servering har vi en øvre grense på 1000 personer.(Større arrangementer kan diskuteres).
 
Sjumilskogen AS
Telefon: 62 45 06 45
Faks: 62 44 97 51
Beliggenhet: Trysil
E-post: sjumilskogen@online.no
Hjemmesider: www.sjumilskogen.no
Konferanser

Sjumilskogen er populært for kurs-/møtevirksomhet, kick-off o.l. I Høydehuset er det en koselig plenumssal med stor åpen peis. Her er det mulighet for små eller mellomstore konferanser og møter. Sitteplasser for 100 tilhørere eller bordoppsett for 70. Plenumssalen er utrustet med tradisjonelt konferanseutstyr.Belysning med dimmer og god ventilasjon. Egen inngang med garderobe og toaletter kan benyttes, eller hovedinngangen ved resepsjonen. Plenumssalen kan enkelt omgjøres til restaurant eller dansesal.  

 
Skjerdingen Høyfjellshotell
Telefon: 62 46 28 10
Beliggenhet: Ringebufjellet
E-post: firmapost@skjerdingen.no
Hjemmesider: www.skjerdingen.no
Skjerdingen Høyfjellshotell med tradisjon siden 1948. Med en utrolig flott beliggenhet 850 m.o.h. oppunder Skjerdingfjell, sentralt på Ringebufjellet. Våre Kurs/Konferanseavdeling med plenum og fullt utstyrt grupperom står til deres disposisjon, vi har alle hjelpemidler for at de skal få et så vellykket kurs/konferanseopphold som mulig. I samarbeide med Veidemann-din guide i villmarken, legger vi vekt på og tilby alle slags aktiviteter.Et rikt aktivitets-tilbud venter våre gjester hele året. Like ved hotellet ligger alpin-anlegget, og 100 km oppkjørte skiløyper. Om sommeren byr vi på topp tennisbaner, flott turterreng med merkede naturstier og gode muligheter for jakt og fiske.
 
Perskula
Telefon: (+47) 613 48 247
Beliggenhet: Valdres, Norge
E-post: torkild@begnabruk.no
Hjemmesider: www.perskula.no/
Ferie - Fritid - Jakt - Fiske - Aktiviteter - Konferanse/kurs

Hytteutleie i villmarka: Alle fasiliteter, med dusj i badstue. Her får du sjelefred, bare 1,5 t kjøretur fra Oslo.

Vi har jaktutleie for følgende arter: Hjort, Rådyr, Hare, Tiur, Orrhane, Due, Ender.  Jakt på rovvilt: Rev, Mår, Mink, Kråke, Ravn, Gaupe

For små grupper vil Perskula være det ideelle stedet å legge kreative kurs-/ konferansesamlinger med innlagte aktiviteter (inntil 18 personer).

Mer informasjon finner du på våre internettsider.
 
Hustadvika Gjestegård
Telefon: 71 26 47 00
Faks: 71 26 47 10
Beliggenhet: 45 min. fra Molde og Kristiansund
E-post: post@hustadvika.no
Hjemmesider: www.hustadvika.no
Hustadvika Gjestegård ligger i idylliske naturomgivelser sentralt i Møre og Romsdal. Stedet er velegnet til familier, organisasjoner eller firmaturer/kurs og konferanse. Kjøkkenet serverer spennende og god lokal mat, gjerne etter en fisketur med vår egen fiskebåt, en gammel 60 fots hvalfangstskøyte. Vi har 14 hytter på ca. 60 kvm, med 2 soverom og fire senger og ellers godt utstyrt.
 
Opptur Villmarksopplevelser
Telefon: 33 12 85 28
Faks: 33 12 85 11
E-post: post@opptur.no
Hjemmesider: www.opptur.no
"Skal gjestene ha moro, må vi ha det moro." Dette har vært vårt motto fra starten av. Og vi har hatt det moro - som oftest skikkelig moro. Tilbakemeldingene forteller at det har også gjestene.
 
Nedre Berg Gård
Telefon: 62360108
Faks: 62360590
E-post: oleb2@online.no
Hjemmesider: www.oleberg.no
Enestående i Norge
Nedre Berg Gård ligger 10 kilometer sør for Lillehammer, og har røtter tilbake til år 1000. Gården er i dag en velrenommert arrangør av selskaper, kurs-, konferanse- og spesialarrangementer. Vi legger stor vekt på atmosfære i antikke omgivelser, god norsk mat og personlig service. Lokalene består av hovedbygningen (inntil 50 personer), stabburet fra 1640-tallet (80 personer), kursavdelingen (60 personer) og Gildehallen (900 personer). Overnatting i hovedbygningen samt 3 andre hus med soverom i alkovestil. Totalt 23 dobbeltrom med 65 sengeplasser. Vinkjeller og alle rettigheter.
 
Travel Support
Telefon: 73 50 44 33/ 913 46 269
Faks: 74 50 44 34
Beliggenhet: Trondheim
E-post: knuttf@online.no
Hjemmesider: travel-support.no
Arrangementer som huskes

Travel Support skreddersyr arrangement, kurs, konferanser inklusive overnatting, transport, møtefasiliteter, opplevelsesaktiviteter og underholdning.


Spectra AS - Grafisk design - Webdesign - Kommunikasjon